Welkom bij ‘Vraag het Femke!’

Femke Kuiper is coach én brus! Femke is opgegroeid met haar gehandicapte zus Brenda. Als ervaringsdeskundige en coach weet zij veel van dit onderwerp. We zijn deze rubriek begonnen om jullie de mogelijkheid te geven om (anoniem) jullie vragen in te sturen. Loop je al een tijdje rond met die vraag die je eigenlijk aan niemand durft te stellen? Of heb je bepaalde gevoelens waar je je soms ontzettend voor schaamt? Femke weet vaak als geen ander hoe dit voelt en wil je hier dan heel graag bij helpen.

Alle vragen en antwoorden worden zo snel mogelijk beantwoord door Femke. Daarna worden ze gepubliceerd op deze pagina. Op deze manier zul jij soms de antwoorden op je vragen hier al terugvinden. Je bent namelijk écht niet de enige die moeite heeft met deze situatie, of die rondloopt met vragen. Blijf niet langer met deze vragen rondlopen, en stuur ze snel hieronder in!

Stuur hieronder je vraag in voor Femke! Wil jij liever anoniem blijven? Geef dit even aan onderin het berichtje. Wij zullen je naam dan weglaten bij de publicatie van de vraag.

3 + 8 =

Lees alle vragen & antwoorden van Femke hieronder: