Over ons

Op deze pagina zul je meer te weten komen over de gezichten achter Het Glazen Kind. De organisatie bestaat uit zes diverse personen, dit is het eerste punt wat onze organisatie sterk maakt. Onze zes verschillende gedachtes zorgen ervoor dat we creatief zijn, realiseerbare ideeën hebben en elkaar motiveren. Daarnaast staan wij allen achter het idee om brusjes met elkaar in contact te brengen en hiermee de brusjes gelukkiger te maken, dit is dan ook onze missie.

Veerle

Veerle

Redacteur

Ik ben een harde werker met oog voor detail, die een uitdaging niet uit de weg gaat. Andere mensen benoemen vaak dat ze mij een begaan en emotioneel betrokken persoon vinden. Ik help anderen graag en vind het belangrijk om mens en natuur met respect te behandelen. Dit is ook een van de redenen dat ik mij heb aangesloten bij project Brusjes. Want hoe mooi zou het zijn als wij deze vergeten groep in de samenleving in het zonnetje kunnen zetten? Ik houd mij vooral bezig met content creatie, dit is namelijk iets wat ik altijd het leukst heb gevonden tijdens mijn studie. Ook in professionele carrière ga ik hier dus graag mee door. Ondertussen blijf ik mezelf ontwikkelen en kan ik dit alles ook nog combineren met een zaak die me aan het hart gaat.

Kim

Kim

Redacteur

Als ik aan mijn vrienden of familie zou vragen hoe ze mij zouden omschrijven, noemen ze mij een nieuwsgierig en behulpzaam persoon. Ik kan goed luisteren en ik ben altijd erg benieuwd naar de verhalen achter ieder persoon. De groep ‘brusjes’ is groot in Nederland en achter al deze mensen schuilt een persoonlijk verhaal. Mijn doel is om deze verhalen te kunnen vertalen op ons blog. Hier ligt mijn grootste passie: het schrijven van teksten. Tijdens mijn studie heb ik mijn talenten ontdekt op dit gebied en ik wil mezelf hierin nog verder ontwikkelen. Ik vind het belangrijk dat we met ons concept een groep mensen bij elkaar kunnen brengen om zo hun ervaringen met elkaar te delen en om nieuwe vriendschappen te sluiten.

Bastiaan

Bastiaan

Graphic designer

Allereerst wil ik je welkom heten op onze website, fijn dat je er bent! Mijn naam is Bastiaan en samen met mijn “partners in crime” hebben wij deze organisatie opgericht. Ik omschrijf mijzelf als een positief en leergierig persoon. En deze eigenschappen probeer ik in deze organisatie over te dragen aan de doelgroep. Positiviteit heeft de doelgroep “brusjes” ook nodig. Zij voelen zich vaak op de tweede plaats gezet en dat vind niemand leuk. Iedereen wilt graag een gevoel krijgen dat zij er toe doen, maar in sommige situaties is dat best lastig. En dat begrijp ik. Daarom hebben wij als missie om de brusjes nieuwe contacten te laten leggen met lotgenoten en hen een gevoel te geven dat zij er ook mogen zijn ondanks een vervelende situatie. Met onze missie voor ogen heb ik het volste vertrouwen erin dat ons dit gaat lukken! Ik nodig je daarom ook graag uit om verder te kijken op onze website.

Evelien

Evelien

Videomaker / graphic designer

Mensen uit mijn omgeving zien mij als een enthousiast, spontaan en open persoon. Ik ben graag onder de mensen. Op het moment dat iemand me nodig heeft of dat iemand niet lekker in zijn vel zit, sta ik altijd klaar om te helpen.  Ik kan hard werken en mijzelf honderd procent inzetten voor een opdracht waar ik tweehonderd procent achtersta. Daarom zet ik mijzelf ook helemaal in voor project Brusjes. Ik vind dat de positie van deze kinderen meer onder de aandacht moet komen. Er moeten mogelijkheden gecreëerd worden waardoor zij met elkaar in contact kunnen komen en hun ervaringen kunnen delen. Dit is dan ook wat wij met dit project willen bereiken.

Tom

Tom

Graphic designer

Als ik zelf mijn beste eigenschap zou moeten benoemen, zou ik zeggen dat creativiteit en communicatie bij mij in de top staan. Ik vind het dan ook leuk om ideeën te bedenken en vervolgens mooi vorm te geven en uit te werken. Echter kan ik niet alleen maar achter een laptop blijven zitten en moet ik ook af en toe wat te zeggen hebben. Ik wissel het vormgeven dan ook af met het communiceren met verschillende mensen. Dit kunnen zijn; de brusjes, collega’s, organisaties en andere personen waarmee onze organisatie te maken heeft en nog gaat krijgen. Deze communicatie kan voorkomen in de vorm van één op één gesprekken maar ook in de vorm van een presentatie waarin ik een grotere groep aanspreek. In de toekomst hoop ik jou dan ook een keer te mogen spreken!

Emma

Emma

Websitebuilder

Mijn naam is Emma Schipper, één van de zes oprichters van deze organisatie. Zoals inmiddels bij jou bekend is, staan bij ons sociale contacten centraal. Een van mijn sterke punten is dan ook dat ik ervan houd om nieuwe mensen te ontmoeten en zo gedachtes uit te wisselen. Zo wellicht op nieuwe inzichten te komen. Daarnaast kan ik mezelf omschrijven als een doorzetter, ik ga door totdat ik tevreden ben. Ik zou je graag uit willen nodigen om de mogelijkheden van onze organisatie verder te ontdekken. Neem gerust een kijkje op de website!

Heb je vragen ga naar de contactpagina!